Dispositivi & Accessori
Lemon Rice
Prep. 10min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
gingelly oil2 tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
urad dhall1 tsp
-
chana dhal soaked for 20 minutes, drained1 tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
ground turmeric½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
salt adjust to taste1 tsp
-
roasted peanuts with skin, plus extra for garnishing20 g
-
roasted cashew nuts without skin, plus extra for garnishing20 g
-
cooked rice (type Basmathi) (see tip)450 g
-
lemon juicelime juice60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
610 mg
Proteine
4 g
Calorie
671 kJ /
160 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
22 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deepavali Festive Delights
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Potato Peratal
40min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Ghee Rice
1h 15min
Rasam
20min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Idli
15h 40min
Vegetable Sambar
35min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Cumin Rice
25min