Dispositivi & Accessori
Irish Seafood Chowder
Prep. 15min
Totale 55min
6 portions
Ingredienti
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
31 g
Calorie
1682 kJ /
402 kcal
Grassi
19 g
Fibre
2 g
Carboidrati
25 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
St. Paddy's Day
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Zachary Daiquiri
20min
Tropical Smoothie
5min
Caramel Apple Pudding
4h
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Dill Cheese Dip
5min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1h
Lobster Bisque
1h 50min