Dispositivi & Accessori
Roselle Payasam
Prep. 10min
Totale 35min
8 portions
Ingredienti
-
ghee30 g
-
cashew nuts cut in half length wise15 g
-
raisins15 g
-
vermicelli cut in 4 cm length100 g
-
small sago soaked for 10 minutes70 g
-
8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm lengthfresh roselle calyx10 g
-
water800 g
-
evaporated milk200 g
-
unsweetened almond milk100 g
-
sugar adjust to taste100 - 120 g
-
salt¾ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
pistachios (opzionale) crushed, to garnish10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
37 mg
Proteine
4 g
Calorie
1057 kJ /
252 kcal
Grassi
12 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
35 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deepavali Festive Delights
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Paal Appam
9h 30min
Beef rendang
1h 55min
Karachi halwa
3h
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Potato Peratal
40min
Puri
35min
Mutton Peratal
1h 25min
Vegetable Sambar
35min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min