Sous-Vide Salmon
TM6

Sous-Vide Salmon

4.5 (19 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, to season
  • 2 dried bay leaves
  • 2 slices lemon, deseeded
  • 1450 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon)
    o 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
406 kJ / 97 kcal
Proteine
15 g
Carboidrati
0 g
Grassi
3 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
0 g
Sodio
250 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative