Dispositivi & Accessori
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prep. 20min
Totale 1h
6 porties
Ingredienti
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 6 porties
Sodio
8036.8 mg
Proteine
103.4 g
Calorie
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Grassi
233.7 g
Fibre
22.7 g
Grassi saturi
133.8 g
Carboidrati
153.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nessuna valutazione
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Vegan Burgers
Nessuna valutazione
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione
Eiersalade met curry
1h 30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Groene biscuittaart
Nessuna valutazione
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Balletjes met dadels en noten
Nessuna valutazione
Wit Brood
Nessuna valutazione
Victoria biscuit gebak
1h 10min