Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soy reduction
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp water
- 2 tbsp brown sugar
- ½ tsp hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)
Pork mince
- 500 g pork fillet, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 spring onions/shallots, white part only, cut into quarters (reserve green fronds)
- 20 g peanut oil or olive oil
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp water
Coconut rice and eggs
- 300 g white rice
- 400 g canned coconut milk
- 500 g water
- 20 g peanut oil or olive oil, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3247 kJ / 773 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 72 g
- Grassi
- 33 g
- Grassi saturi
- 18.5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1379.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky chicken
24h 35min
Coconut poached chicken salad
45min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Hoisin pork bowl
30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Pork san choy bau
25min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Curry laksa
45min