Geräte & Zubehör
Buttermilk and jalapeño marinade
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
640 g
Zutaten
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 640 g
Natrium
2124.7 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoff
7.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min