Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Proteine
- 50.8 g
- Carboidrati
- 29.4 g
- Grassi
- 22.6 g
- Grassi saturi
- 7.6 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 648.6 mg
Ricette alternative
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
30 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Sticky sesame chicken
40 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min