Beef stew with gnocchi
TM6

Beef stew with gnocchi

4.1 (66 valutazioni )

Ingredienti

  • 70 g vegetable oil
  • 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
  • 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
  • 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
  • ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
  • 600 g water
  • 30 g tomato paste
  • 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
  • 4 allspice berries
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tsp dried thyme
  • ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • ½ tsp sea salt
  • 500 g gnocchi (see Tips)
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2724 kJ / 651.1 kcal
Proteine
50.9 g
Carboidrati
50.5 g
Grassi
27 g
Grassi saturi
4.1 g
Fibre
6.2 g
Sodio
713.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative