Dispositivi & Accessori
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Prep. 20min
Totale 1h 20min
12 pieces
Ingredienti
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
large eggs4
-
vegetable oil5 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
135.3 mg
Proteine
9.8 g
Calorie
1625.4 kJ /
388.5 kcal
Grassi
18.9 g
Fibre
6.3 g
Grassi saturi
2.9 g
Carboidrati
47.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Everyday Gluten Free
8 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Classic Chocolate Fudge
3h 10min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Green Power Smoothie Bowl
5min
Gluten-Free Banana Bread
55min