Little sticky date puddings with salted toffee sauce
TM6 TM5 TM31

Little sticky date puddings with salted toffee sauce

4.7 (21 valutazioni )

Ingredienti

Salted toffee sauce

  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 50 g treacle
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches sea salt

Sticky date puddings

  • 150 g pitted dates
  • 680 g water
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 40 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
  • 80 g dark brown sugar
  • 150 g plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 1 egg
  • 100 g pecan nuts

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1753.5 kJ / 419.1 kcal
Proteine
4.8 g
Carboidrati
44.2 g
Grassi
25.9 g
Grassi saturi
11.1 g
Fibre
3 g
Sodio
232.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative