Versioni compatibili
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteine
- 33.4 g
- Carboidrati
- 38.2 g
- Grassi
- 15.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Veracruz Fish
30 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Prawn Chow Mein
45 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min