Versioni compatibili
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteine
- 33.4 g
- Carboidrati
- 38.2 g
- Grassi
- 15.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min