Cheese and bacon cob loaf
TM6 TM5 TM31

Cheese and bacon cob loaf

4.7 (125 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g vintage cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
  • 200 g rindless bacon rashers, trimmed and cut into pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g cream cheese, softened and cut into pieces
  • 250 g sour cream

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2386 kJ / 568 kcal
Proteine
25 g
Carboidrati
32 g
Grassi
38 g
Grassi saturi
21.8 g
Fibre
1.8 g
Sodio
1100.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative