Dispositivi & Accessori
Homemade miso soup
Prep. 15min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
982.1 mg
Proteine
9.7 g
Calorie
512 kJ /
122.4 kcal
Grassi
4.9 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
9.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Japan
22 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Sambal Brinjal
40min
Miso Soup
40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Yellow Curry noodle soup
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Bicol Express
45min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min