Dispositivi & Accessori
Thai Tomyum zoodle soup
Prep. 20min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
garlic cloves2
-
red curry paste1 ½ tbsp
-
lemongrass3 stalks
-
fresh galangal (opzionale)5 g
-
makrut lime leaves (opzionale)3
-
white sugar (opzionale)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
water1200 g
-
canned baby corn100 g
-
peeled, large raw prawn200 g
-
beef fillet steak or chicken breast, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)100 g
-
eggs4
-
lime juice30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh coriander leaves only, thinly chopped4 tbsp
-
fresh chilli thinly chopped2
-
lime thinly sliced1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1288.1 mg
Proteine
24.9 g
Calorie
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Grassi
23.2 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
25.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize - Autumn/Winter
16 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45min
Kale mash
30min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Dubai pistachio chocolate balls
Nessuna valutazione
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Breakfast burritos
45min
Slap pap (soft porridge)
40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min