Dispositivi & Accessori
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Totale 20min
730 g
Ingredienti
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 730 g
Sodio
5748.6 mg
Proteine
3.7 g
Calorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Grassi
0.7 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
74.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pasta alla Vodka
15min
Vegetable Massaman curry
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Browned lamb mince
20min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Baked salmon with spiralized zucchini
Ninguna valoración
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Fresh jalapeño dip
5min