Dispositivi & Accessori
Beetroot Carpaccio with Burrata
Prep. 15min
Totale 1h 25min
8 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opzionale)2 Tbsp
-
pecan nuts (opzionale) roughly chopped2 Tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
436.8 mg
Proteine
9.1 g
Calorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Grassi
24.7 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
6.9 g
Carboidrati
12.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sumac-spiced Houmous
5min
Mojito
10min
Lemonade
5min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1h 10min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min