Versioni compatibili
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried oregano
- 360 g roasted whole red pepper strips or grilled, drained from the marinade, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp honey
- 1 baby cos lettuce, with the hard core removed, cut in half
- 950 g water
- 120 g pitted Kalamata olives
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- ½ - 1 fresh green chilli, sliced and seeds removed if preferred
- 1 package feta cheese (200 g), crumbled
- fresh basil, leaves only to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2129 kJ / 508.8 kcal
- Proteine
- 16.7 g
- Carboidrati
- 42.4 g
- Grassi
- 31.6 g
- Grassi saturi
- 10.3 g
- Fibre
- 10.9 g
- Sodio
- 1140.8 mg
Ricette alternative
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1sa 15 dk
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Nessuna valutazione
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Nessuna valutazione
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.