Chicken with Creamy Vegetable Sauce
TM5 TM6

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.4 (70 valutazioni )

Ingredienti

  • 14 oz water
  • 4 ½ oz carrots, in pieces
  • 2 oz celery root (celeriac), in pieces
  • 2 oz celery leaves
    o 2 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 chicken stock cube
    o 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 5 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, in pieces

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1520.7 kJ / 363.5 kcal
Proteine
42 g
Carboidrati
13.2 g
Grassi
15.4 g
Grassi saturi
7.3 g
Fibre
2.3 g
Sodio
439.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative