Dispositivi & Accessori
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Prep. 10min
Totale 30min
4 portie
Ingredienti
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opzionale)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
611.1 mg
Proteine
10.4 g
Calorie
1486.2 kJ /
356 kcal
Grassi
7 g
Fibre
11.6 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
71.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij vieren onze eigenheid
25 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Stevige linzenchili
50min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nessuna valutazione
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
Maanzaadslakken
Nessuna valutazione
Nyonya kip-curry bun
Nessuna valutazione
Hornazo
Nessuna valutazione
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min