Dispositivi & Accessori
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Prep. 15min
Totale 35min
4 portie
Ingredienti
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portie
Sodio
422 mg
Proteine
37 g
Calorie
5694 kJ /
1361 kcal
Grassi
44 g
Fibre
28 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
212 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Nessuna valutazione
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nessuna valutazione
Vegetarische chili
35min
Aziatische komkommersalade
Nessuna valutazione
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nessuna valutazione
Pico de Gallo
Nessuna valutazione
Aromatische kipcurry
1h
Zoetzure tempé
50min
Thaise rode curry
1h