Dispositivi & Accessori
Krokante Onsen Eieren met Kool
Prep. 15min
Totale 2h
6 portie
Ingredienti
-
panko paneermeel150 g
-
water1000 g
-
eieren, medium (53-63 g) kamertemperatuur6
-
olie om te bakken
-
witte kool fijngehakt200 g
-
teriyaki saus6 el
-
rode peper, vers in dunne plakjes gesneden, om te bestrooien1
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
821.4 mg
Proteine
11.3 g
Calorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Grassi
6.4 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
23.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Vegan Lasagne met Linzen
Nessuna valutazione
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Tempé
48h
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Paaspastei
Nessuna valutazione
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Coconut Dream
10min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min