Dispositivi & Accessori
Mushroom Fettuccine
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
988 mg
Proteine
20 g
Calorie
2887 kJ /
690 kcal
Grassi
40 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
14 g
Carboidrati
64 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pasta Favorites
23 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Nessuna valutazione
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Creamy potato mash
30min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Pad Thai
45min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Steamed Frittata Egg Cups
45min