Dispositivi & Accessori
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prep. 30min
Totale 25h
25 pieces
Ingredienti
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
320.7 mg
Proteine
2.4 g
Calorie
555.6 kJ /
132.8 kcal
Grassi
6.1 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
17.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
There is always Room at our Table
36 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Soy Milk Hot Pot
Nenhuma avaliação
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Mini Burgers
2h 40min
Lemonade
5min
Stir-fry Chayote
25min
Beef Wellington
2h 15min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Homemade Soy Milk
30min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Cereal Prawns
30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min