Dispositivi & Accessori
Miso Soup
Prep. 10min
Totale 40min
5 portions
Ingredienti
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
661.5 mg
Proteine
6.1 g
Calorie
325 kJ /
77.7 kcal
Grassi
3 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
8.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sambal Brinjal
40min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Ninguna valoración
Roti John
30min
Date and Nut Balls
20min
Lemonade
5min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Persimmon fruity dream
10min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Hand Ripped Cabbage
20min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Homemade miso soup
55min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min