Dispositivi & Accessori
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
Solero Cream
-
tinned peaches drained, reserving juice240 g
-
fresh mango flesh peeled100 g
-
digestive biscuits40 g
-
whipping cream150 g
-
quark (curd cheese)vanilla quark150 g
-
caster sugar2 tsp
-
whipped cream stabiliser (opzionale)1 tsp
Finalisation
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh tuna approx. 4 steaks (150 g each)600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper4 - 5 pinches
-
jasmine rice200 g
-
water400 g
-
onion quartered50 g
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers drained10 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
cherry tomatoes300 g
-
white wine50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1373.2 mg
Proteine
46.6 g
Calorie
2860.8 kJ /
683.8 kcal
Grassi
30.5 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
11.5 g
Carboidrati
53 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Steam & Serve: Varoma Menus
8 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Roti John
30min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Rainbow Sandwich
40min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Gnocchi with Courgettes
20min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Braised Dongpo Pork
Nessuna valutazione
Creamy chicken and broccoli pasta
30min