Dispositivi & Accessori
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20min
Totale 12h 20min
6 porties
Ingredienti
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1750.5 mg
Proteine
8.5 g
Calorie
1525 kJ /
364 kcal
Grassi
25.4 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
13.3 g
Carboidrati
26.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration of Colours
7 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nessuna valutazione
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nessuna valutazione
Pindakaas Crackers
35min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nessuna valutazione
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Flammekuchen
Nessuna valutazione
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nessuna valutazione
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nessuna valutazione