Dispositivi & Accessori
Char Kway Teow
Prep. 5min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
cooking oil50 g
-
20 g brown oniongarlic clove1
-
prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels250 g
-
kway teow (flat rice noodles)200 g
-
yellow noodles200 g
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce40 g
-
ground white pepper2 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
garlic3 cloves
-
shallots20 g
-
dried chilli paste (cili boh) (opzionale)10 g
-
red onion sliced thinly20 g
-
Chinese sausage sliced, approx. 1 piece120 g
-
fish sauce10 g
-
water40 g
-
fish cake sliced100 g
-
sugar2 tsp
-
chives, fresh cut to 3 cm length20 g
-
bean sprouts (taugeh), fresh100 g
-
blood cockles100 g
-
eggs beaten2
-
fresh red chilli sliced1
-
calamansi1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2246.8 mg
Proteine
39 g
Calorie
3439.3 kJ /
822 kcal
Grassi
32.7 g
Fibre
5 g
Grassi saturi
7.9 g
Carboidrati
92.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rasa Merdeka
18 ricette
Internazionale
Internazionale
SG60 Flavours
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Sambal Brinjal
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Sup Buntut
3h
Nasi Goreng Kampung
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min