Dispositivi & Accessori
Ginger Scallion Fish Slices
Prep. 5min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
678.7 mg
Proteine
26.4 g
Calorie
836.1 kJ /
199.8 kcal
Grassi
8.5 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
1.7 g
Carboidrati
5.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sambal Brinjal
40min
Steamed Siew Mai
5h
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Linguine marinara
30min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Cantonese Steamed Fish
40min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Stir Fried French Beans
15min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min