Dispositivi & Accessori
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Prep. 5min
Totale 20min
3 portions
Ingredienti
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
633.7 mg
Proteine
17.7 g
Calorie
1355.6 kJ /
324 kcal
Grassi
16 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
7 g
Carboidrati
30.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nikmat Raya
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Sambal Brinjal
40min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Char Kway Teow
25min
Nasi Goreng Kampung
40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
One Pot Chicken Rice
50min
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min