Dispositivi & Accessori
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prep. 1h
Totale 12h
16 porties
Ingredienti
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 16 porties
Sodio
1682.3 mg
Proteine
60.7 g
Calorie
11204.8 kJ /
2678 kcal
Grassi
217 g
Fibre
10.7 g
Grassi saturi
115.8 g
Carboidrati
135.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hap en Tap
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nessuna valutazione
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nessuna valutazione
Vegan challah brood
2h 30min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Karamelijs
Nessuna valutazione
Salmorejo
Nessuna valutazione
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min