Dispositivi & accessori
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Prep. 10min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
900.7 mg
Proteine
16.2 g
Calorie
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Grassi
18.1 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
12.1 g
Carboidrati
99.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Signature Risottos
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Coleslaw
10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Red onion relish
50 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Brown rice salad
40 min