Dispositivi & accessori
Steak tartare
Prep. 10min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (opzionale)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
21.3 g
Calorie
670 kJ /
160 kcal
Grassi
5.8 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
5.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deliciously Light
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Salmorejo
30min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Ruby and strawberry bonbons
1h 40min
Dragon Deviled Eggs
2h 30min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Salmorejo
2h 10min
Spaetzle
35min
Chocolate volcanos
55min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min