Dispositivi & accessori
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Prep. 10min
Totale 1h 25min
25 portions
Ingredienti
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
40.4 mg
Proteine
1.6 g
Calorie
464.1 kJ /
110.5 kcal
Grassi
7.9 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
1.2 g
Carboidrati
8.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
'Quirky' Every day
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Lemon coconut bliss balls
40min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Apricot macadamia biscuits
40min
Fruit and nut muffins
30min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Zucchini slice
45min
Coconut oat biscuits
45min
Healthy biscuits
35min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Almond and date bars
2h 15min