Dispositivi & accessori
Risotto with Spinach and Peas
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve2 oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
onion in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock25 oz
-
vegetable stock cubes2
-
peas frozen5 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
256.8 mg
Proteine
13 g
Calorie
2012.4 kJ /
481 kcal
Grassi
17.1 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
7.2 g
Carboidrati
65.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Pumpkin Chili
50min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
White Bean Salad
5min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Vegetarian Chili
50min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min