Dispositivi & accessori
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Totale 15min
350 g
Ingredienti
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
2299 mg
Proteine
15.1 g
Calorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grassi
152 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
79.7 g
Carboidrati
6.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
19 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Cooked mayonnaise
5min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Big Mac-style sauce
4h