Dispositivi & accessori
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Prep. 5min
Totale 20min
350 g
Ingredienti
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
2385.8 mg
Proteine
16.1 g
Calorie
6636 kJ /
1580 kcal
Grassi
166.8 g
Fibre
5.2 g
Grassi saturi
102.4 g
Carboidrati
5.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
19 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Hollandaise sauce
15min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Béarnaise sauce
20min
Cod with aïoli
40min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Beef Wellington
2h 15min
Marinated capsicum
55min
Plum sauce
55min
Hollandaise
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min