Dispositivi & accessori
Peeler Warm Potato Salad
Prep. 10min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opzionale) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (opzionale) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
387.8 mg
Proteine
4.7 g
Calorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
31.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Potato Gratin
1h 10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Stuffed Gnocchi
1h 20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Lemon Pasta
35min
Creamed Spinach
30min
Green Beans with Peanuts
15min
Potato Curry Soup
35min
Mini Chicken Pies
1h 35min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min