Dispositivi & accessori
Dairy-free Cashew Nut Spread
Prep. 10min
Totale 12h 10min
20 portions
Ingredienti
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opzionale)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
71.3 mg
Proteine
3.8 g
Calorie
478 kJ /
114.2 kcal
Grassi
8.9 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
1.6 g
Carboidrati
6.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Salt-free Vegetable Stock Paste
50min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Millet
45min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Leftover Vegetable Houmous
10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Nut Bread
1h 20min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h