Dispositivi & accessori
Nasi Goreng Kampung
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
water400 g
-
Basmati rice rinsed200 g
-
garlic cloves3
-
shallots100 g
-
fresh red chillies3
-
bird's eye chillies2
-
dried anchovies raw30 g
-
salt½ tsp
-
cooking oil50 g
-
long beans cut in thin slices (2 - 3cm)100 g
-
carrots diced50 g
-
fish cakes (opzionale) cut in thin slices100 g
-
fish sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried anchovies toasted, to garnish20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1250.4 mg
Proteine
10.2 g
Calorie
1596.2 kJ /
381.5 kcal
Grassi
14.5 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
2.2 g
Carboidrati
54.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Char Kway Teow
25min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Mee Goreng Mamak
20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Ayam Masak Kicap
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min