Geräte & Zubehör
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
8 portions
Zutaten
-
green apple cored, cut in wedges that fit in feeder200 g
-
carrot peeled300 g
-
red onion (optional) quartered (approx. ½ onion)60 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit in feeder400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste4 pinches
-
mayonnaise or to taste8 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
413.5 mg
Protein
1.1 g
Kalorien
609.3 kJ /
145.6 kcal
Fett
11.5 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 Std. 30 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Keine Bewertungen
Oven Baked Vegetable Crisps
1 Std. 45 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Grated Carrot Salad
10 Min