Geräte & Zubehör
Fennel, date and nut bread
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
10 slices
Zutaten
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
197.1 mg
Protein
19.2 g
Kalorien
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Fett
45 g
Ballaststoff
7.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Hearts entwined loaf
1 Std. 55 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Chocolate fruit and nut squares
1 Std. 10 Min