Geräte & Zubehör
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dry-cured ham slices, cut in pieces100 - 120 g
-
butternut squash diced (3 cm)400 g
-
water500 g
-
milk600 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground nutmeg1 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
penne250 g
-
fresh green peas shelled50 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19 g
Kalorien
1596 kJ /
377 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Pasta
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min