Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
oder 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Fett
- 29.3 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
Alternative Rezepte
Prawn Saganaki
35 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lamb Spezzatino
1h 45min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min