Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
oder 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Fett
- 29.3 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
Alternative Rezepte
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Beef Bourguignon
1h 30min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
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Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Italian Crusted Lamb
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Balsamic Salmon and Courgette Noodles
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Thai Steamed Trout Parcels
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Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
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Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min