Geräte & Zubehör
Seafood Korma
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Garnish
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh green chilli thinly sliced1
Curry
-
onions quartered60 g
-
tomatoes fresh, quartered60 g
-
vegetable oil60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
cloves2
-
cardamom pods2
-
ground almonds20 g
-
coconut milk150 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salted butter30 g
-
cod fillet skinless, boneless, sliced (2 cm)100 g
-
raw squid rings100 g
-
raw prawns, peeled large12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13.3 g
Kalorien
1783 kJ /
426 kcal
Fett
38.8 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Seafood Korma
40 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Lamb Korma
4 Std.
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Prawn Curry
30 Min