Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Kohlenhydrate
- 10.7 g
- Fett
- 26.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoff
- 7.3 g
- Natrium
- 965.6 mg
Alternative Rezepte
Pork fillet with mustard
35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Chicken cacciatore
50 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min