Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- oil, for greasing, plus extra for drizzling
- ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sumac
- 2 tsp ground coriander
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 500 g diced lamb (see Tips)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 100 g tzatziki dip (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1343.8 kJ / 320 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Kohlenhydrate
- 17.3 g
- Fett
- 15 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.4 g
- Ballaststoff
- 6.3 g
- Natrium
- 320.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Layered lamb curry
1h
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Harissa lamb with green couscous
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb Moussaka
1h 30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min