Geräte & Zubehör
Spring frittata
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water500 g
-
zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)150 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
eggs6
-
pouring (whipping) cream120 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
watercress for garnishing
-
frisee lettuce or lettuce of choice, for garnishing
-
snow pea sprouts for garnishing
-
caper berries rinsed and drained (optional)1 tbsp
-
Danish feta cut into pieces (see Tips)100 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.5 mg
Protein
19.6 g
Kalorien
1318.8 kJ /
314 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Cauliflower mash
25 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min