Geräte & Zubehör
Revithia (chickpea soup)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
820.6 mg
Protein
11.8 g
Kalorien
1054.3 kJ /
251 kcal
Fett
9.3 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
27.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Postcards from Greece
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Rice salad
1 Std.
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min
Hommus dip
5 Min