Geräte & Zubehör
Pulled Tandoori Chicken
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30.1 g
Kalorien
928 kJ /
222 kcal
Fett
9.4 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Korma
40 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Beef Fajitas
1 Std.
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Mexican Turkey Chilli
40 Min
Pulled Pork Rolls
30 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min